КЛАСА: Великолепната ни грация Невяна Владинова се класира седма в многобоя на Олимпиадата

Българската гимнастичка Невяна Владинова се представи чудесно в Рио. Грацията ни изигра блестящо и четирите си съчетания в многобоя на индивидуалния олимпийски турнир по художествена гимнастика.

22-годишната българка бе изключително концентрирана и не допусна никакви сериозни грешки, с изключение на това на лента. Разбира се, съдиите постоянно я режеха в оценките, но въпреки това Неви се класирана повече от престижното 7-о място на Олимпиадата.

Неви почна с хубаво съчетание на обръч, но оценките й отредиха 8-о място. На топка тя също се представи на ниво, но реферите не я пуснаха по-напред от седма позиция. Владинова обаче бе безпогрешна на бухалки и това й даде висока оценка от над 18.00 .В последното си съчетанив Неви пак показа класа, но и допусна леки неточности и това я класира седма.

Олимпийска шампионка изненадащо стана Маргарита Мамун от Русия. Тя грабна залатото, защото супер фаворитката Яна Кудрявцева (Русия) се провали при игра на бухалки и в края на съчетанието си изпусна уреда.

На трета позиция остана Ганна Ризатдинова от Украйна, а четвърта е корейката Сун.