Стоичков със специално послание и снимка за ансамбъла ни в Рио

Христо Стоичков се вълнува от художествена гимнастика. Легендарният играч е пожелал успех на българския ансамбъл, който остава единствената ни реална надежда за медал от Рио. Официалният профил на родната федерация във „Фейсбук“ разкри подробности за посланието на Камата към „златните момичета“ от ансамбъла и Невяна Владинова.

Стоичков се е обадил по телефона на Илиана Раева по време на откриването на олимпийските игри, за да пожелае успех на момичета. Типично в негов стил, той е казал на шефката на федерацията, че не се съмнява в успеха на момичетата. Обещал е, че ще гледа красивата битка на художествената гимнастика и ще стиска палци за нашите "златни момичета". Пожелал е успех и на Невяна, която участва индивидуално, както и на самата Илиана Раева и треньорите.

За пореден път Христо Стоичков заявява подкрепата си за нашите прекрасни момичета, след като вече участва във филма на Славея Сиракова "Страст", където заедно с други популярни личности на България от различни сфери пожелава успех на момичетата на Олимпийските игри в Рио!

Камата е изпратил специална снимка за отбора, на която ясно личи пожеланието му за успех. Националният отбор благодари на Христо Стоичков за подкрепата, пишат в сайта на федерацоията.