Гимнастичките ни украсяват Рио де Жанейро с чар и маникюр

Грацията Михаела Маевска се освежи по случай вчерашното отпътуване за Рио с нов маникюр, тематично посветен на олимпийските игри. Гимнастичката, която е част от ансамбъла по художествена гимнастика, се надява той да й донесе късмета, който ги подмина преди 4 години в Лондон.

Грациите, в състав Михаела Маевска, Християна Тодорова, Ренета Камберова, Цветелина Найденова и Любомира Казанова заминават за най-важния си турнир броени седмици след трагичния инцидент с тяхната колежка Цветелина Стоянова. „Аз преди нито едно състезание не съм спокойна, неспокойна съм и преди олимпиадата, разкри атмосферата отвътре треньорката им Ина Ананиева. - Но вярвам във всяка една от моите състезателки." Ансамбълът пожела успех на своята колежка в индивидуалната програма Невяна Владинова.

Почти всичките 27 апартамента в които ще са настанени българските олимпийци по време на игрите в Рио, вече са напълно почистени и готови за експлоатация. Заради проблема с подготовката на олимпийското село организаторите са наели още една голяма фирма, която да се включи в почистването.