(СНИМКА) Грацията Цвети Стоянова е копие на майка си, която си отива от инсулт на 38

галерия:

снимка: БГНЕС

Пълно копие на майка си е гимнастичката Цветелина Стоянова. Майка и дъщеря имат еднакви красиви овални лица, същите очи, същите скули и устни.

4158094

Бабата на спортистката показа снимки на покойната си дъщеря Анета, която умира едва на 38 години от инсулт през 2006 година. Смъртта й е внезапна и съкрушителна за всички - Анета оставя две малки дечица полусираци - Цвети и братчето й Найден, пише България днес. Момченцето остава да живее с татко си в столичния кв. "Слатина" - двамата се гледат по мъжки. Баба Цеца на свой ред решава да прибере внучка си в кв. "Надежда", където пенсионерката живее със своя съпруг, който днес също не е измежду живите. Човекът не успял да преживее загубата на дъщеря си Анета и се поболял от мъка. Умира преди около две години.

Към днешна дата състоянието на грацията Цвети остава непроменено, научи Sporta.bg. Тя е в медикаментозна кома, но лекарите понякога я будят. Тя претърпя операция на гръбнака, а от Пирогов не дават по-подробна информация. Стаята на гимнастичката е зорко пазена, а в близките дни се очаква красавицата да претърпи нова оперативна интервенция.