Легендата: Жесток момент за мен, хората бяха уникални

снимка: SPORTA.BG

Великият Йордан Йовчев беше очарован от публиката след галаспектакъла в "Арена Армеец", който беляза края на спортната кариера на легендарния ни гимнастик.

 

В неземно шоу близо 13 хиляди души изпратиха Данчо по неговия нов път с бурни аплодисменти и викове, а самият той признава, че хората са били уникални и още не може да повярва, че повече няма да се състезава.

 

"Един жесток момент за мен. Работихме здраво, за да се получат нещата така, както искахме. Мисля, че спектакълът беше добър. Хората бяха просто уникални", сподели Данчо Йовчев пред медиите след невероятния спектакъл в "Арена Армеец".

 

"За момента с Кеки сега не мога да се върна назад, за да си спомня всичко. Ако си го гледам насаме, сигурно ще ми стане тъжно, но видяхте как публиката реагира и мисля, че е доказателство, че можем да правим такива неща - видяхте децата, видяхте всички, които участваха. Годините работят, така че си заслужава.

 

"Ще ми остане това, че не мога да повярвам, че повече няма да играя. Но това наистина е краят. Ще видим какво ще правим сега. Идва Европейско и би било хубаво пак да дойдат толкова много хора в залата", каза още Данчо и продължи.

 

"Не съм си представял, че така ще посрещна 40-ия си рожден ден. Беше страхотно! Не съм играл в такъв възторг, такава сила, такава емоция, защото винаги съм се старал да се отделям от всякакви емоции заради състезанията. За мен 85-те минути минаха много, много бързо и е супер. Пожелавам на всеки да изпита това чувство, което аз усещам", каза още Легендата.

 

"Искам да изкажа благодарност към всички хора, към журналистите, към всички. Радвам се, че допринасяме за гимнастическите спортове. Спираме със спектаклите, защото ако започнем да се повтаряме, няма да изпитваме същата емоция", каза още Йовчев.