Мейуедър с велико обяснение защо има стриптийз клуб и как се носят 50 милиона долара кеш

Флойд Мейуедър даде култово интервю в шоуто на Джими Кимел. Боксьорът излиза срещу Конър МакГрегър в Лас Вегас на 26 август в мач за стотици милиони. И направи страхотно погряване в ефир.

Непобеденият при професионалистите американец сподели: "Афтърпартито ще бъде в моя клуб. Аз имам колекцията от най-хубавите жени на света. Но честно, не са ми правили танц в скута от поне 20 години.

Ако имаш стриптийз клуб,  не значи, че трябва да ти танцуват безплатно. Влязох в този бизнес по друга причина - гърдите, пиячката, музиката и вагините няма никога да излязат от мода", мъдро отсече Флойд, цитиран от offnews.

40-годишният ветеран сподели, че се очаква да направи около 300 милиона долара от мача с ирландеца! Това си е сериозно увеличение, призна Флойд, който изкарал малко над 200 милиона долара от срещата с Мани Пакиао.

Шоуменът беше разпитан коя е най-голямата сума, която може да се носи в кеш. Той отвърна честно, че от опит знае конкретната цифра - 50 милиона долара. Веднъж се разкарвал с въпросните пачки.

Преди Флойд си купил за целта брониран камион. После го продал и сега просто наема охранителна кола, когато тегли от банката някой и друг милион за забавление.

Накрая Мейуедър посъветва водещия да заложи за него. "Каквото и да стане, ще ти върна парите", обеща американецът, чийто последна загуба въобще е на аматьорския ринг от нашия Серафим Тодоров.

Сарафа тъне в мизерия, като обитава панелка в Пазарджик. Но това е животът.