Късметлия ще спечели ръкавиците на Кобрата

снимка: БГНЕС

Живата легенда на българския бокс и носител на десетки международни награди Кубрат Пулев, заедно със своята половинка – певицата Андреа – ще бъдат в центъра на вниманието на откриването на най-големия и модерен спортен бар в североизточна България - WinbetДобрич. Двамата ще раздават автографи и ще си правят селфита със своите фенове по време на събитието, а Андреа ще изпълни някои от най-големите си хитове.

Новият спортен бар се намира на ул. Независимост, 2, в красивия български град. Официалното откриване на заведението ще бъде на 3 юни, събота, от 20:00 часа. Един от гостите на събитието ще си тръгне с боксьорските ръкавици на Кубрат Пулев, които ще бъдат разиграни на томбола. Късметлията ще има възможността да ги получи лично от известния български спортист, който неотдавна победи безапелационно американския боксьор Кевин Джонсън в София.

Спортният бар разполага с общо 40 седящи места. Той е оборудван с последната дума на техниката при осветлението и озвучаването, а на модерните му екрани ще се излъчват някои от водещите спортни събития в света. На самото откриване на спортен бар Winbet Добрич гостите ще имат възможност да се насладят на голямото събитие във футболния календар на Европа – финала на Шампионската лига.