ESPN: Кубрат може да излезе срещу Джошуа, макар че е анонимник

снимка: boxingscene.com

Медийният гигант ESPN обърна внимание на предстоящите съперници за Антъни Джошуа. Сред вероятните претенденти за титлите му беше поставен Кубрат Пулев, като двубой между тях е много вероятен, смятат от ESPN. 

Както е известно, Кобрата е официален претендент за пояса на IBF, който е притежание на британеца. Ако той иска да запази шанса си да има титлите на всички федерации, то непременно до края на годината трябва да се бие с Пулев, за да не му бъде отнета титлата.

"Това е най-неизвестният потенциален опонент за Джошуа, но Пулев - задължителен претендент на IBF, може да се озове в противоположния ъгъл на мач именно срещу Джошуа, ако не видим реванш срещу Кличко до края на годината.

Пулев, който е на 35, беше пратен 4 пъти в нокдаун и в 5-ия рунд беше нокаутиран от Владимир Кличко през ноември 2014 година. От тогава насам той има 5 поредни победи, като последната беше срещу американеца Кевин Джонсън - съперник, който Джошуа нокаутира във втория рунд. Проблемът с този мач е, че Пулев не е съперник, който ще привлече много фенове на бокса", пишат ESPN в анализа си за очаквания с интерес в България двубой.