Кубрат Пулев се загледа по бразилски модел на тузарско парти (СНИМКИ)

галерия:

Гордостта на България Кубрат Пулев уважи лично рождения ден на новия собственик на BIAD Premium Club Димитър Иванов. Кобрата се загледа по брзилския модел Алесандра Амброзио. Половинката на боксьора Андреа липсваше.

За да поздравят щастливия рожденик дойдоха още много политици, дипломати, спортисти и модели. Сред специалните гости се открои и медиа маркетинг директор на футболен клуб ЦСКА Тони Миланов, алкохолния бос Иван Ноков, младата футболна надежда Николай Иванов в компанията на Дилмана Шопова, топрежисьора на звездите Йордан Петков. 

На ултра вип зоната бе забелязан и популярният пиар Наско Лазаров с ароматно наргиле, заедно с официалните представители на ароматите от Босфора Nishane Ели Методиева и Бранимир Минчев, Бояна Бояджиева главен редактор на информационна агенция Darts news, изпълнителката Рени, героиня в реалити формата Биг Брадър. 

4163467

Бляскавото събитие уважи и Мая Дянкова,дизайнер на годината, автор на новия интериорен дизайн в злато. Топадвокатът Димитър Марковски, собственикът Бисер Бързаков на клуб Moon Благоевград и брадъра Пламен Богданов също уважиха празника.

Димитър Иванов получи специални поздрави от звездите Миле Китич, Весна Змиянац, Кеба, гостували в клуба. Петър Михайлов и съпругата му пък с гордост отпиваха от уникалното бутиково синьо вино, произведено в Алкантра, Испания. Първото синьото вино в света вече е официално и в България.

4163466

Бразилският модел Алесандра Амброзио с безупречната си физика, успя да привлече мъжкото внимание. Алесандра снима за изданията Elle, Marie Claire GQ и пристигна специално от Париж.

Рени се появи в изключително стилен тоалет и се похвали, че през април й предстои участие на една сцена в зала Армеец с легендата Лепа Брена. Предстои им и общ музикален проект. Не е тайна, че Рени е доста популярна и в Сърбия. 

Финалистката от Биг Брадър Рени поздрави специално от сцената рожденика Димитър Иванов, новият собственик на култовия BIAD Premium Club, с няколко хита и актуалния в момента „Трепни" на Цеца Величкович. 

С наздравици с уникално синьо вино и триетажна огромна торта, ягоди и хайвер, рожденикът посрещна най-близките си приятели и партньори. 

Десислава от машината за хитове Пайнер изпя най-запомнящите си романтичните парчета "Две сърца", "Мистерия", "Бели нощи". Предприемачът Димитър Иванов промени представите за нощния клубен живот в София и има намерение да създава и инвестира в нови проекти. 

В деня на празника 14 февруари официалното афтър парти на "Бала на влюбените" е в BIAD Premium Club със специалното участие на примата Глория.