Кличко и Джошуа с брифинг в Ню Йорк преди боя на годината! Ето какво се заканиха (СНИМКИ)

галерия:

Боксовото зрелище между Антъни Джошуа и претендента за трона в тежка категория Владимир Кличко бе презентиран и в Ню Йорк Сити. Двамата файтъри дадоха брифинг в Голямата ябълка и разкриха интересни неща. Двубоят ще се състои пред около 90 000 души на митичния "Уембли" в Лондон на 29-и април.

Владимир Кличко за пореден път демонстрира оптимизъм преди срещата. Украинецът подчерта, че сега е точното време за мача им.

4163347

"Важно е да се бия с Джошуа сега. След три години ще съм стар, а той прекалено добър. Сега е идеалното време. Тренирам здраво и всичките ми мисли са насочени към този мач. Повече от всичко искам да си върна поясите. Ето защо ще съм пределно мотивиран и няма да пропусна своя шанс", надъха се Кличко на пресконференцията.

От своя страна Джошуа заяви, че не се притеснява от нищо и чака с нетърпение да излезе на ринга в Лондон. Британецът смята, че многобройната домакинска публика ще е в негов плюс, но всяко разконцентриране може да е фатално.

Припомняме, че Кличко и Джошуа са добри прияятели, които в миналото дори тренираха и се подготвяха заедно. Двамата дадоха да се разбере, че няма да с еобиждат и да правят циркове, каквито по принцип преди големи боксови двубои са нещо обичайно.

ВИЖТЕ КАКВО ОЩЕ СПОДЕЛИХА БОКСЬОРИТЕ: