Ето защо машината за нокаути Антъни Джошуа ще прати в несвяст и Кличко

Тежки времена идват за легендата Владимир Кличко. Поне по мнението на треньора Роб Маккракрън, който води подготовката на актуалната мега звезда в тежката категория на бокса - Антъни Джошуа

Роб е категоричен, че неговият подипечен ще нокаутира Владимир Кличко в мача помежду им за титлите на IBF (Международна боксова федерация) и WBA (Световна боксова асоциация) на 29 април на „Уембли“. Британецът защити пояса си на IBF с нокаут срещу Ерик Молина, а официален претендент за този пояс е и българинът Кубрат Пулев след победата си над Самюел Питър в София.

„Без съмнение Антъни може да нокаутира всеки. Ако ги удари достатъчно силно, той със сигурност ще ги нокаутира. Антъни може да се боксира, може да се движи добре, има страхотен баланс”, сподели Роб Маккракън.

„Скоростта е ключът към успеха. Когато имаш скорост, съперниците не виждат как ударите идват. И това ще бъде планът за Кличко. Трябва да направим така, че Владимир просто да не може да избегне и да се защитава от това, което Антъни ще направи. Джошуа няма търпение да дойде този мач. Уверени сме, че ще бие Кличко“, допълни наставникът на британеца.