Кубрат Пулев отговори на хейтърите във Фейсбук

Няма непобедими! Вярвам в себе си, знам какво мога и че другите не са с нещо повече от мен!, обяви Кубрат Пулев. Така той отговори на критиките в световните медии, че не може да се мери с останалите големи имена в тежка категория в момента, като Антъни Джошуа, Владимир Кличко и Донтей Уайлдър.

В събота Кобрата отказа Самюел Питър след само три рунда и записа победа №24 на професионалния ринг. Догодина го очаква още по-голямо предизвикателство – да достигне до нов мач за световната титла. Успехът му в „Арена Армеец” го превърна в официален претендент за върха в тежка категория. Пулев има отговор и на въпроса защо отказа бой с носителя на пояса на IBF Антъни Джошуа.

"Не е сериозно да имам само месец за подготовка и да се очаква от мен да кажа „да”. Говорим за двубой за световна титла! Тя е най-високото стъпало, към което всеки спортист се стреми. Натрупах доста опит и не бих направил компромис. Световен шампион се става с дългосрочна, целенасочена и пълноценна подготовка”, коментира Кубрат.

„Обичам предизвикателствата. Винаги е било така. И ще продължавам да ги обичам, докато дишам. Те ме карат да се чувствам жив, да се чувствам щастлив”, каза още пред официалната си страница във Фейсбук.