СУПЕР! Пулев нокаутира Кличко за мач срещу машината Антъни Джошуа

снимка: boxingscene.com

Кубрат Пулев ще има страхотен шанс в своята боксова кариера. Явно врабчето е кацнало на рамото на Кобрата, защото стана ясно, че той ще се бие срещу шампиона на IBF Антъни Джошуа. Това ще се случи, ако софиянецът тази вечер победи Самюел Питър в "Нощта на шампионите" и ако Джошуа защити титлата си в мача на 10 декември с Ерик Молина.

Иначе казано - все неща, които на 99,9 процента ще се случат. Добрата новина за българина е, че тимът на британската машина за нокаути е дал предварително съгласие за провеждането на битката на "Зауерланд", съобщават медии в Русия и Украйна, които цитират мениджъра Кале Зауерланд

"В случай на триумф на Пулев, той ще може да се бори за титлата световен шампион с Джошуа", е цитиран да казва германецът.

По този начин евентуалният мач между британеца и Владимир Кличко за обединяване на титлите на IBF (Международната боксова федерация) и WBA (Световната боксова асоциация), за когото имаше принципно съгласие да се проведе през пролетта на 2017 година, може да не се състои.