Само в Sporta.bg! Кубрат Пулев вися 20 минути в банка, после отпраши с лъскав мерцедес със затъмнени и отпред стъкла

снимка: БТА/AP

Най-добрият ни професионален боксьор Кубрат Пулев лично се грижи за финансите си, видя зорко око на Sporta.bg. Канарата от мускули гарира директно на оживеното в този час(около 16.00) пътно платно лъскав черен мерцедес до клон на "Първа инвестиционна банка" на бул "България". Той все пак се сети да пусне аварийните светлини.

Здравенякът, който в началото на май преби като куче отворкото Дерек Чисора, влетя в банковия клон и се настани при служителка, която видимо очакваше звездното посещение, защото моментално поде делови разговор по определена тема. Sporta.bg ще спази тайната и няма да разкрива какво си приказваха Кобрата и банковата служителка.

Пулев се беше барнал в лятна риза и къси гащетата в синята гама, вероятно повлиян от морския сезон. Докато го обслужваха той и за миг не свали скъпарски слънчеви очила, които явно са неразделен аксесоар за боксьора извън залата за тренировки.

По-любопитно е, че след като си свърши работата в банката, Кубрат отпраши в неизвестна посока с новата си кола. Досега се знаеше, че той яха мощен джип Порше Кайен, но свежите финансови постъпления след боя с Чисора са му развързали кесията и за нова придобивка.

Необяснимо е обаче защо Кубрат Пулев си позволява да шофира мощната немска лимузина със затъмнени стъкла и отпред. Нещо, което е забранено от закона. В него ясно е записано, че МПС-ата могат да бъдат със затъмнени джамове, само отзад. 

Едва ли Пулев се притеснява от проверка на катаджии, които със сигурност нямат нито желание, нито смелост да глобят двуметровия гигант. По-скоро полицаите биха му поискали автограф. Санкциите остават за обикновените хора.