Чисора е специалист по цирковете, дори Кличко не се отърва

снимка: www.dailystar.co.uk

Дерeк Чизора не случайно е по-известен със способностите си да прави шоу/цирк преди даден двубой, отколкото с резултатите си на професионалния ринг. В това се убеди и българинът Кубрат Пулев, който е следващият опонент на англичанина – двамата се срещат в Хамбург на 7 май.

Кобрата неслучайно не изглежда особено респектиран от Чизора, който има пет загуби в 30-те си мача на професионалния ринг. По традиция тъмнокожият англичанин прави големи циркове преди някой свой сериозен мач и не пропусна да го стори и по време на официалната пресконференция с Пулев.

Двамата се сдърпаха, българинът трябваше да бъде удържан от бодигардите, но предстои и официалният кантар, известен още като „дуела на погледите“ и именно там може да се очаква Чизора да направи поредната си провокация.

На 17 февруари 2012 година Чизора си позволи да удари шамар на тогавашния световен шампион Владимир Кличко по време на кантара, което получи широк отзвук в спортните медии. На ринга обаче украинецът показа на всички кой кой е и именно това очакваме да направи и Кобрата срещу наперения британец.