Кобрата все още мечтае за мач за световната титла в България

На този етап не може да се проведе тук мачът. Но се надявам някой следващ мач, за световна титла, да се проведе тук", сподели българският боксьор Кубрат Пулев на пресконференция в София преди двубоя си с Дерек Чисора в Хамбург на 7 май.

Пулев и Чисора промотираха мача си за европейската титла, който ще бъде и елиминатор за титлата на IBF, която в момента е притежание на Чарлс Мартин.

"Определено България си е България, но за съжаление, на този етап не може да се проведе тук мачът. Но се надявам някой следващ мач, за световна титла, да се проведе тук. Аз също смятам, че съм по-добрия, тук може да си говорим каквото си искаме, но истината е една и ние ще я покажем на 7 май в Хамбург", коментира Кобрата.

"Радвам се, че той не се плаши от мен, но това няма да му помогне на ринга. Както винаги, съм спокоен, доста време мина откакто не съм бил на ринга, и съм жаден да се завърна. Аз смятам, че моите възможности са по-големи от неговите и това ще изиграе роля в самия мач, защото ние и двамата ще се подготвим добре.

Най-силната страна на Дерек е шоуто, определено е добър актьор", допълни българският боксьор. /БГНЕС