Тайсън Фюри се изявява и като предсказател на бокс мачове

снимка: БГНЕС/EPA

"Ако трябва да залагам, бих сложил парите си, че Чарлс Мартин ще победи Антъни Джошуа, ако двамата се изправят един срещу друг", обяви настоящият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри.

Джошуа е изгряващата звезда в категорията, като до момента има 15 победи с нокаут от 15 мача на професионалния ринг, но според Фюри евентуален мач с Мартин ще е много рисков за сънародника му. "Чарлс Мартин изобщо няма е лесна хапка за Джошуа. Ако трябва да залагам, бих сложил парите си, че Мартин ще спечели, защото той е голям, с обратен гард и не се страхува от противника", коментира Фюри.

Мартин до момента има 23 победи и 1 загуба в кариерата си, а евентуален двубой с Джошуа може да се състои на 9 април в Лондон. "Еди Хърн (б.р. промоутъра на Джошуа) може би иска просто да изкара един голям чек от Джошуа, защото в боя му с Дилан Уайт видя, че той е уязвим.

Уайт почти го нокаутира с ляво кроше, а някой с повече опит и сила щеше да продължи да натиска. Ако аз, Кличко, Хей или Уайлдър бяхме направили този удар, всичко за Джошуа приключваше", допълни настоящият световен шампион. /БГНЕС