Последният екзекутор на Кличко: Той може да се бие още 7 години

снимка: БТА/AP

Последният боксьор, който може да се похвали с победа над Владимир Кличко - Леймън Брюстър сподели мнение, че украинският хегемон може още дълго да доминира в дивизията на най-тежките.

Брюстър изненадващо успя да нокаутира Кличко през месец април 2005 година, като това засега остава и последната загуба в кариерата на украинеца.

Говорейки пред журналисти Леймън Брюстър сподели мнение, че 38-годишният Кличко все още е далеч от момента, в който вече няма да бъде в състояние да защитава титлите си.

"В последно време Владимир не е участвал във "войни" на ринга, поради което тялото му не е понесло сериозни наранявания", заяви Брюстър.

"Последният му труден мач бе срещу Самюъл Питър. Честно казано мисля, че Кличко може да се боксира още пет или седем години", добави.

Попитан кой може да сложи край на доминацията на Владимир Кличко, Леймън Брюстър посочи името на един от своите сънародници.

"Смятам, че Дионтей Уайлдър може да победи Кличко, но за целта ще му трябва наистина добър тренировъчен лагер", заяви бившият световен шампион.