Каналът на Кличко пусна видео с най-интересното от мача с Пулев

снимка: boxingscene.com

Официалният канал в YouTube на Владимир Кличко публикува близо 6-минутно видео с най-важните и интересни моменти от двубоя му срещу Кубрат Пулев събота срещу неделя в Хамбург, в който украинецът успешно защити световната си титла на Международната боксова федерация.

Репортажът започва с последните минути на подготовка на шампиона в съблекалнята му преди да излезе на ринга пред препълнената „O2 World Arena” в Хамбург. Непосредствено до Владимир през цялото време е брат му Витали – кмет на украинската столица Киев – който също помага с финалните упражнения преди същинския сблъсък с Кубрат Пулев.

Самият бой между Кобрата и Кличко е оформен в не повече от минута и половина, като, съвсем естествено, официалният канал на световния шампион е акцентирал върху ударите на украинеца.

Случайно или не, в кадрите присъства и набралия популярност Шанън Бригс, който през последните месеци е предприел медийна кампания, за да направи последен опит да си издейства тлъст чек за евентуален двубой за титлите на Кличко.

Вижте най-интересното от двубоя Кубрат Пулев – Владимир Кличко през погледа на украинския щаб: