Андреа към Кубрат: Ти си моят победител!

снимка: SPORTA.BG

Кубрат Пулев претърпя изключително тежка загуба от световния шампион по бокс Владимир Кличко след нокаут в  петия рунд на мача. Немски медии съобщиха, че нашенецът е постъпил в болница в Хамбург със съмнения за  фрактури на лицеви кости, но за щастие българският исполин не е претърпял сериозни наранявания.

Въпреки поражението, приятелката на Кобрата Андреа показа, че е плътно зад него и го подкрепя. Малко преди мача фолк фурията публикува снимка, от която става ясно, че е била лично на двубоя и е имало десетки хиляди българи, които поддържаха Пулев.

Само ден преди срещата Андреа сподели, че няма да пътува до Германия, а ще гледа мача по телевизията, защото не понася да гледа как удрят Кубрат, но явно емоциите й са надделели.

"За Андреа и за мен ще бъде по-добре, ако тя си остане у дома и гледа боя по телевизията. Така и аз ще мога да се концентрирам по-добре върху боя", заяви ѝ Пулев, но явно не е успял да надделее над приятелката си.

Малко след мача, фолк дивата е написала, че за нея Кубрат си остава победител. Преди срещата нашият боксьор беше обещал, че ако победи Кличко ще се ожени за певицата на ринга. След загубата плановете за сватба може и да отпаднат.