Шанън Бригс нарече Кобрата "жалко момченце"

снимка: БТА/AP

Превърналият се от бивш шампион в клоун боксьор Шанън Бригс нападна словесно Кубрат Пулев след злополучния мач на българина с украинската машина Владимир Кличко за титлата на IBF, който се проведе в Хамбург на 15 ноември.

Бригс, който е известен като най-големия враг на братя Кличко и преследва Владимир по цялото земно кълбо, успя да влезе в зала “О2 World Arena” и да изгледа на живо сблъсъка, превърнал се в наказателна акция на Кличко срещу Кобрата.

33-годишният софиянец претърпя първата си загуба като професионалист и то по особено болезнен начин, сваляйки го общо 4 пъти, преди да сложи точка на спора с брутален нокаут в 5-ия рунд.

В многобройните си интервюта след мача Кличко пък не изключи възможността да излезе на ринга срещу Шанън Бригс, тази вероятност не бе изключена и от мениджъра на украинеца Бернд Бьонте.

Ексцентричният американец не закъсня с коментарите си по адрес на тези изказвания на Кличко и Бьонте, като дръзна да намеси и името на Кубрат Пулев, наричайки го  “жалко момченце”.

“Мениджърът на Кличко каза, че не са ме отписали за мач с него, но в същото време разправят, че през март или април той ще се бие с някакви анонимници, които никога не съм чувал. Изглежда шампионът събра смелост да се изправи срещу мен, след като нокаутира това жалко момченце, което преди мача им имаше 20 срещи”, написа Бригс в Instagram.