НА ЖИВО! България е бокс: Кубрат Пулев срещу Самюел Питър! Андреа е в залата (ВИДЕО+СНИМКИ)

Кубрат Пулев излиза на ринга в "Арена Армеец" срещу Самюъл Питър в дългоочакван боксов спектакъл. Мечтата на Кобрата да се бие в София пред родна публика е осъществена. Над 15 000 души са изпълнили до краен предел залата. Те са крайно ентусиазирани и създават по-скоро футболна атмосфера, което признават всички височайши гости и шефове на световния бокс, които са в София.

 

SPORTA.BG ЩЕ СЛЕДИ СРЕЩАТА НА ЖИВО ЧРЕЗ РЕПОРТЕР ОТ МЯСТОТО НА СЪБИТИЕТО!

ГЛЕДАЙТЕ ДВУБОЯ НА ТОЗИ ЛИНК

4162296

Кубрат и Нигерийския кощмар ще си разменят крошета в двубой за интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация. И софиянецът, и Питър се заканиха да гонят нокаут и зрелището да е голямо. 

Галавечерта на професионалния бокс "Нощта на шампионите" стартира точно в 19:00 часа, а мачът между Кубрат Пулев и Самюел Питър по програма е не преди 22:00 часа.Умопомрачителни мацки носят табелките, означаващи следващия рунд и допълнително повдигат градуса на настроението на галавечерта, която почна с 3 нокаута в по-ниски категории.

В залата има и една голяма изненада - присъствието на фолк дивата и гадже на Кобрата - Андреа. Едрогърдата мадама бе прикрила прелестите си чрез скъпарско синьо палто. "Радвам се, че дойдох. Няма да гледам мача с гръб. Много хора са тук да подкрепят Кубрат и това ме радва. Чух се с Кубрат и ми звучеше изключително спокоен и уверен в успеха", каза певицата около час преди битката на своя възлюбен.

Пулев е с 8 килограма по-лек, показа кантарът по време на официалното теглене на двамата. Българинът обаче има леко превъзходство във височината. При победа в максимално 12-рундовия бой Кубрат ще получи правото отново да е претендент за световната титла, за която той беше детрониран от Владимир Кличко преди 2 години.

4162297

SPORTA.BG видя, че в часовете преди боксовия двубой се разрази същинска черна борса за билети. Мераклии да гледат на живо галавечерта брояха по над 600 лева, само и само да се сдобият с ценната хартийка.