НА ЖИВО! Григор Димитров ще опита да сефтоса Матадора в Пекин (ВИДЕО+СНИМКИ): 6:2 и 6:4 за Гришо

галерия:

-СТРАХОТНА ПОБЕДА ЗА ГРИГОР ДИМИТРОВ. ТОЙ БИ ВЪВ ВТОРИЯ СЕТ СЪС 6:4 И ЛИКУВА!

- 5:3 гейма за Григор!

- 4:2 гейма за хасковлията!

- Григор почна мощно и втория сет. Той води с 2:0 гейма, след като проби Надал, а след това затвърди при свой сервис!

- Григор Димитров би в първия сет с 6:2 гейма за 43 минути. Той не позволи на Рафаел Надал да спечели свое подаване и с впечатляваща защита и чудесни уинъри прекърши испанския си опонент.

- Разгеле!!! Със 100 зора Григор си спечели подаването и поведе с 4:2. После отново проби и така нашето момче е напред в резултата в първия сет с 5:2 гейма.

- Григор пак проби и води с 3:2 гейма. 

- Драмата е пълна - Надал проби подаването на разколебания Григор и изравни геймовете за 2:2.

- Двубоят все повече напомня на женска среща, защото пробивите валят. За наше щастие

- Гришо отново проби и води с 2:1 гейма!

- Рафаел Надал се окопити и светкавично върна пробива - 1:1 гейма!

- Прави впечатление, че Димитров отново е заложил на розов екип, който много радва китайската публика!

- Мачът стартира със сервис на Надал, който бе разконцентриран и допусна българинът да поведе с 0:40. След това обаче испанецът се окопити и стигна до дюс. След общо 5 брейк точки Гришо най-накрая проби подаването на Надал и поведе, след като матадора направи двойна грешка.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ракета номер едно на България Григор Димитров се изправя около 16.00 бг време срещу непобедения от него до сега Рафаел Надал в 1/4 финален сблъсък от тенис турнира в Пекин.

Sporta.bg ще следи битката на живо

ГЛЕДАЙТЕ СРЕЩАТА НА ТОЗИ ЛИНК

Матадора тотално доминира над родния ас, като Гришо е успял да спечели едва 5 сета във всичките им 9 мача. Последният двубой между двамата бе през миналата година в края на октомври в Базел, когато Надал победи Димитров на 1/8 финал.

Хасковлията показва невероятен тенис с последените няколко седмици. В Пекин той отстрани ракета номер едно на САЩ Стийв Джонсън след почти три часов трилър. В предишния кръг пък Димитров се разправи с талантливия френски тенисист Лука Пуй. При това нашенецът обърна чудото от US Open, което сломи в Ню Йорк.

Надал пък стигна до двубой с Григор, след като се справи последователно с по 2:0 с Паоло Лоренци (Италия) и Адриан Манарино (Франция).

До момента Гришо си е заработил почти 70 000 долара и 90 точки за световната ранглиста от супер турнира в Пекин. Ако успее да победи за пръв кариерата си Надал, то той ще удвои печалбата и точките от надпреварата. 

Нашето момче е известно по цял свят и в Китай това още веднъж си пролича. Мощна агитка от местни фенове следва Гришо на всяка крачка.

4161122

Шансовете на българина не са големи не само според статистиките, но и според букмейкърите. Те дават ставка от 3.75 за победа на Димитров срещу 1.25 коефициент за победа на Надал. Къщите за залози дори предполагат, че двубоя ще свърши чисто 2:0 сета за Матадора.

4161123