Флойд Мейуедър го удари на философия на частния си плаж, мислейки се за цар

галерия:

Вече пенсионираният боксьор Флой Мейуедър не спира да изумява своите фенове със скандалните си снимки и клипове. Той обича да се фука с огромното си богатство и редовно пръска пари. Обича да хвърля долари и по своите почитатели.

Този път Мейуедър намери по-интересен начин да се изфука с частния си плаж, който е осеян със специално доставен от остров Каладеси мек пясък. Непобеденият боксьор го удари на философия.

4161088

"Това е смешно ... Когато бях в гимназията съучениците ми винаги са били посредствени. Стремяха се към високите оценки, за да получават стипендии. Не това обаче бе моето прозвище. Имах други грижи на главата. Трябваше да се боря за това майка ми да спре наркотиците и да извадя баща си от затвора. Това е моето доказателство! Нямаше да станал един от най-добрите, най-влиятелните шоумени в света, ако не бях споделял път всичко през каквото съм преминал, за да стана това, което съм сега. Сега като се огледам всичките ми служители имат магистърско образование. Едно е да си на книга умен, друго обаче е да си обграден от страхотен екип от специалисти, които да работят за теб и да те подкрепят и да ти помагат, за да стигнеш върха!

Сега седейки в моя луксозен салон от ръчна изработка ... броейки колко съм благословен.. в уюта на моя частен палж, заслан с най-мекия пясък в света.. може да откриете всичко. Пясък - внос от остров Каладеси е перфектен за моя няколко милионен тропически имоти. Имам един от най-добрите готвачи, работещи в перфектно оборудвана гурме куфна, готвейки като за крал. В крайна сметка, когато си мислиш ... не е толкова зле да се пенсионираш с 800 милиона долара", написа поетично Мейуедър.

4161086