Гавра! Фюри врътна цигански номер на Кличко

галерия:

Психологическата война преди очаквания с огромен интерес реванш между Тайсън Фюри и Владимир Кличко стартира отрано. Не случайно британецът е наричан Циганския барон. Такива са и номерата му. 

Световният шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри отново се направи на интересен и не се появи на официалната пресконференция за реванша с Владимир Кличко. Обяснението на неговия говорител бе, че Фюри е попаднал в трафик, а после и колата му се е развалила. "Чухме се веднъж и ми каза за проблемите си, а сега му звънях отново, но и батерията му е паднала", каза Мик Хенеси.

Фюри и Кличко ще се срещнат на 29 октомври в Арена Манчестър.

Украинецът прие номера доста спокойно и дори го обърна на майтап. След пресконференциите по стара традиция боксьорите позират за снимки. Този път обаче Кличко откъсна половината от обложката за мача с лика на Фюри и позира с него.

4160712

"Фюри не е тук в момента. Не знам може би е невидим. Но аз съм търпелив и ще изчакам да го срещна на ринга. Надявам се двамата да се бием през октомври. Но ако пак ми врътне някой номер не се притеснявам, че ще трябва да почакам още. Все пак е шампион и ще трябва рано или късно да защитава пояса си", каза Кличко.

4160711

Кличко вече има опит с тези неща. Тъй като Кубрат Пулев също не се появи на пресконференцията преди мача между двамата.