Златните грации: Бяхме при Цвети Стоянова, тя ни честити! Благодарим на цяла България

Грациите от ансамбъла ни по художествена гимнастика разкриха, че са ходили в болницата при своята бивша съотборничка в отбора Цветелина Стоянова. Красавиците са сторили това малко, след като са се прибрали от Олимпиадата. Там момичетата завоюваха бронзоз медал и зарадваха България.

"Момичетата ходиха при Цвети. Тя ги е поздравила и им е казала "Честито". Радвала се е за тях. Те обаче са гледали да не я заливат с много емоции", заяви треньорката на грациите Ина Ананиева. 

Самата наставничка призна, че не е успяла да отиде и тя в Пирогов след завръщането от Рио. 

"Минахме през изключително трудни моменти и случката с Цвети Стоянова е сред тези препятствия. Все още не осъзнаваме, че художествената гимнастика няма вече да е постоянна част от нашия живот. Лежим си в леглата и си мислим за лагери, които вече са в миналото. Не знаем още с какво ще се занимаваме занапред. Иа време да помислим. Много сме благодарни на цяла България за подкрепата в последните 8 години. Тя ни даде сили", обясни капитанката на ансамбъла Михаела Маевска пред БНТ. 

Треньорката Ина Ананиева пък добави, че вероятно ще остане за още един олимпийски цикъл и ще работи с новите надежди в красивия и изящен спорт.