Само 1 месец до снукър шоуто PTC Victoria Bulgaria Open 2014!

снимка: SPORTA.BG

След точно един месец на 3-ти октомври започва третото поредно издание на професионалния турнир по снукърPTC Victoria Bulgaria Open! Феновете на джентълменския спорт отново ще заповядат в софийската зала „Универсиада“, където среща ще си дадат най-изкусните майстори на щеката в световен мащаб.

Както винаги, Sporta.bgще бъде медиен партньор и като такъв ще ви държи в течение не само на всичко важно покрай турнира, но и ще ви предостави ексклузивни интервюта и мнения на звездите. Очакват ви традиционните игри с въпроси и уникални снукър награди!

За съжаление, този път надпреварата ще се проведе без участието на всеобщия любимец Рони О'Съливан, който обаче е подготвил специално видео обръщение за българските си почитатели, за да им се реваншира за отсъствието си.

Ракетата със сигурност ще посети България в скоро време за демонстративен мач и за представянето на автобиографичната си книга, но детайлите около визитата му все още са неизвестни.

Феновете на снукъра у нас могат да си купят билети за дългоочаквания турнир PTC Victoria Bulgaria Open 2014 още сега на сайта на Eventim НА ТОЗИ ЛИНК.

Въпреки липсата на Рони О'Съливан, снукър шоуто е гарантирано с участието на действащия световен шампион Марк Селби, миналогодишния победител в зала „Универсиада“ Джон Хигинс и всички останали знаменити майстори от световния тур.

За първи път в България ще играе и двукратния финалист от „Крусибъл“ Алистър Картър, който поднови активната си кариера след отсъствие поради лечението на заболяването си. Не са за изпускане и изявите на българските играчи, които тази година сериозно вдигнаха летвата и вече загатнаха за потенциала си с няколко поредни отлични представяния на международни турнири.

Да напълним зала „Универсиада“ за най-голямото снукър шоу за годината в България!