Вижте кадри от поредната тренировка на Кобрата

снимка: photonista.de

Кубрат Пулев продължава да тренира усилено за предстоящия си мегадвубой със световния шампион Владимир Кличко на 6 септември в Хамбург.

Българският претендент е във финалния етап на своята подготовка, след като прекара известно време и на базата в Белмекен.

Кобрата вече се намира в Германия и не пести усилия с личния си треньор Ото Рамин, който го води към върха от самото начало на професионалната кариера на българина.

За усилените тренировки на Кубрат Пулев свидетелства и видео материал, който полското издание Ringpolska успя да заснеме на една от сесиите на софиянеца.

По-рано днес в публичното пространство се появи и интервю на Кобрата пред руските медии, в което българинът отново се усъмни в "чистотата" на Владимир Кличко относно употребата на допинг.

"За десет дни ме провериха три пъти, а него никой не го проверява и той прави каквото си иска. Владимир прави хората на глупаци. Освен това знаем, че и брат му Витали е хващан с положителна допинг проба на Олимпиада. Нещата са прости. Ако той не даде допинг проба, значи взима забранени стимуланти. Мисля, че правилата в бокса трябва да са еднакви и за двете страни", заяви Пулев пред Planetboxing.