Силвия Митева: Продължавам да работя, голямата ми цел е Олимпиадата

снимка: Булфото

Най-добрата българска гимнастичка Силвия Митева заяви, че голямата й цел тази година са Олимпийските игри в Лондон. Към българката са насочени най-големите надежди на домакините за медал от турнира за Световната купа в София.

 

Днес Митева направи официална тренировка в "Арена Армеец" преди утрешното състезание. "На тренировките имаме много малко време да изиграем четири съчетания и се изморяваме", каза Силвия Митева.

 

"Иначе всичко беше наред. Нагласата ми е да се отпусна и да играя свободно, да дам душата си на публиката, а оттам-нататък каквото стане. Новите композиции вече ги отработвам, все още не съм в най-добра форма, но продължавам да работя и се надявам, че всичко ще бъде наред.

 

Целта пред мен е Олимпиадата. Тази година съчетанията ми са много по-сложни от миналата година. Конкуренцията е много голяма. Всички гимнастички се готвят за Олимпиадата, работят много, всички имат амбиции. При нас с всяка следваща година все повече държави имат претенции и става все по-трудно", добави най-добрата ни гимнастичка.

 

Многобоят при жените започва утре в 13:00 часа и ще продължи до 17:50 часа.