О'Съливан и Sporta.bg сбъднаха мечтата на 8-годишно момиченце

галерия:

снимка: SPORTA.BG

Както знаете, преди няколко дни Sporta.bg имаше удоволствието да обяви големия победител в играта "Стани част от PTC Victoria Bulgaria Open". Това беше господин Николай Иванов, който беше изключително радостен, когато му съобщихме новината .

 

Той спечели лична среща с Рони О'Съливан, както и билет за финалния ден, в който ще стане ясен победителя във второто издание на българския турнир.

 

Днес пък се проведе дългоочакваната среща между Николай Иванов и световния шампион по снукър, който прие запознанството си с победителя много радушно.

 

Николай Иванов обаче предостави наградата си на един малък, но много голям фен на снукъра - 8-годишната дъщеря на победителя Марина. Малкото момиченце беше облечена в бяло и тръпнеше в очакване да види своя идол в стаята за играчи в зала "Универсиада".

 

Още при появата си О'Съливан се насочи към щастливото семейство, запозна се с бащата, а след това и с малката Марина, която разговаряше на английски с величието в снукъра. Николай Иванов направи подарък на Рони, докато момиченцето поднесе червена роза на живата легенда в снукъра.

 

След това О'Съливан се снима за спомен с Марина, а освен това взе една бяла топка, на която отправи послание към момиченцето, подписа се и ѝ направи подарък, който тя ще пази цял живот.

 

 

Утре щастливата Марина заедно със своя баща ще наблюдават финалния ден от PTC Victoria Bulgaria Open, като и двамата, надяваме се, ще пазят завинаги спомена от днешната си среща с Рони О'Съливан.

 

Екипът на Sporta.bg отново честити на всички победители в играта и се надяваме, че заедно с нас не изпускате нито минута от невероятното шоу PTC Victoria Bulgaria Open.