Изненадата е факт - великият Рони О'Съливан идва в България за PTC VICTORIA BULGARIA OPEN

снимка: Guliver/Getty Images

Дългоочакваната изненада за феновете на снукъра в България официално е факт - легендарният Рони О'Съливан ще дойде у нас и ще покаже безграничната си класа пред хилядите фенове на играта, които ще посетят PTC VICTORIA BULGARIA OPEN в периода 7-9 юни.

 

Невероятната новина беше потвърдена лично за SPORTA.BG от президента на родната федерация по снукър Олег Велинов, който през последните седмици направи всичко по силите си, за да доведе гения за радост на българската публика.

 

Очаквайте от сряда и нашата специална игра "Стани част от PTC VICTORIA BULGARIA OPEN", в която голямата награда е билет за финалния ден и среща с легендата Рони О'Съливан!

 

По време на посещението си в Шефилд Велинов е провел няколко разговора с О'Съливан, а съдбовното "да" Ракетата е казал в сряда, 15.04, в телефонен разговор с президента на федерацията.

 

Така, родните феновете ще имат уникалната възможност да видят на живо в действие 5-кратния световен шампион в обновената зала "Универсиада", която разполага с 2300 седящи места. О'Съливан открива своето участие на 7-и юни срещу Майкъл Уайлд.

 

Sporta.bg, Snooker.sporta.bg и iNews.bg отново ще ви изненадат приятно с уникалната по рода си игра - Стани част от PTC VICTORIA BULGARIA OPEN, чийто старт ще бъде даден на 22-и май.

 

Нито един фен на снукъра у нас не трябва да пропуска възможността да вземе участие, защото голямата награда е лична среща с голямото име на турнира - Рони О'Съливан. Към тази изненада човекът, който спечели голямата награда, ще може да се наслади и на финалната среща в турнира, както и на целия последен ден от надпреварата.

 

В рамките на 15 дни ще ви задаваме по един въпрос свързан със снукър звездите, като ще имаме по двама победители на ден - едната награда ще бъде билет за някой от дните на надпреварата, а другата ще бъде топка или щека с автограф на играч по ваш избор.

 

Всичко интересно преди, по време и след PTC VICTORIA BULGARIA OPEN може да следите на Sporta.bg и Snooker.sporta.bg, като на специализирания сайт на турнира ще намерите подробни визитки както за родните представители в надпреварата, така и за звездите в турнира.


Също така имате възможността да се присъедините към българското снукър общество във Фейсбук - Snooker PTC Bulgaria.


Билети за надпреварата пък може да намерите на eventim.

 

Вижте и специалният видео поздрав на Рони О'Съливан за българските фенове: