Шакира и Линкин Парк ще открият Гран при на Сингапур

галерия:

Организаторите на Гран при на Сингапур защитиха реномето си на най-атрактивния домакин във Формула 1 и освен, че представят единственото нощно състезание в календара, са планирали подгряваща програма преди самото събитие.

 

Надпреварата ще се проведе в края на септември след залез слънце и ще включва изпълнения на носителите на награди „Грами" - Шакира, Линкин Парк, Шаги и Бой Джордж, както и много други звезди на музикалната сцена, като Рик Астли и филипинската певица Чарис Пемпенко.

 

Изпълнителният директор на Гран при на Сингапур Микаел Рох вярва, че с подобни подгряващи зрителите програми Формула 1 се превръща в най-заслужаващото си парите събитие.

 

„Като се има предвид блясъкът на единственото нощно Гран при, сме подготвили тридневна развлекателна програма, в която ще участват едни от най-големите музикални имена, както и невероятни визуални продукции и паради", обяви Рох. „Феновете се нуждаят просто от един билет, за да се насладят на спиращия дъха екшън на пистата и целодневното забавление, заради което един билет наистина си заслужава парите."

 

През 2008-ма година Гран при на Сингапур бе възкресено и се върна в календара на Формула 1, с което си спечели славата на най-зрелищното състезание, заради уникалната си нощна атмосфера. Първият победител от новата ера на надпреварата стана Фернандо Алонсо с Рено, а следващият сезон първи финишира Люис Хамилтън с МакЛарън. Миналата година Алонсо отново се покачи на най-високото място на подиума, но вече с екипа на Ферари.