Секси половинките, които топлят леглата на пилотите във Формула 1 (ГОРЕЩИ ФОТОСИ)

галерия:

Без съмнение бижуто на Гран при на Русия беше 21-годишната Виктория Одинцова, най-новата приятелка на Фернандо Алонсо.

"Към 19-те завоя на пистата в Сочи Фернандо Алонсо добави още няколко извивки" - анонсира швейцарският вестник "Блик" нейната поява.

Макар че зашеметяващата сексбомба не излезе нито веднъж на пистата, тя просто парализира медиите и фотографите.

Koгaтo пpeди 5 г. cтaнa яcнa вpъзкaтa нa Kpиcтиaнo Poнaлдo c тoпмoдeлa Иpинa Шeйх, цял cвят пoмиcли фyтбoлиcтa зa цeлyнaт oт cъдбaтa. Какво да кажем обаче за пилота на Макларън, кoйтo зaби oщe пo-пpeлecтнa рускиня? Връзката на Нандо с Одинцова стана факт в началото на април, като според жълтите испански медии точно Вики е в основата на раздялата на двукратния световен шампион с предишната си приятелка Лара Алварес, с която ходеха година и четири месеца. Руската богиня е изключително популярна в родината си, както и в Instagram, където секси селфитата й радват милиони фенове по цял свят. В Русия мeдиитe я cpaвнявaт c Иpинa Шeйх, тъй кaтo и двeтe ca фoтoмoдeли, но определят Вики кaтo далеч пo-пищнa. 

От своя страна Фернандо е също красавец, който никога не се разделя с фотоапарата, страхува се от насекоми, обича тирамису и сода, и е застраховал палците на ръцете си за 10 млн. евро. На една пресконференция, за да демонстрира натоварването върху тялото на пилота на трасето, Алонсо взе и натроши няколко ореха с едно небрежно завъртане на главата. 

Засега натовареният график и на двамата не се отразява на връзката им, въпреки че Вики често има фотосесии както в Москва, така и в Азия, а заради календара на Формула 1 испанецът обикаля цял свят. 

4156142

Бритни Уорд е приятелката на Дженсън Бътън, който неотдавна се разведе с жена си Джесика Мичибата. Новото зайче на Бътън се е снимала за сп. "Плейбой" и "Спортс илюстрейтид". Дженсън взе новата си приятелка със себе си още по време на първите стартове от сезона. След Мелбърн британецът отведе дългокраката брюнетка на миниваканция край морето. Бритни е бившо момиче от кеч ринга, както и Мис Януари 2015 на "Плейбой".

4156143

Приятелката на Валтери Ботас Емилия Пикарайнен пък е част от отбора по плуване на Финландия на олимпийските игри в Пекин и Лондон и има сребърен и бронзов медал от европейски първенства. Държи 4 национални рекорда - на 50, 100 и 200 м бътерфлай и 200 м съчетано плуване.

4156144

Минту Виртанен е половинката на Кими Райконен. Тя е фитнес модел и сътрудник в авиокомпанията FlyBe.  През януари им се роди син - Робин.

"За Кими семейството е на първо място - разкрива чаровната стюардеса. - На работа той вероятно изглежда суров и егоистичен, но вкъщи е съвсем друг - мек и гальовен. Той настоява за още деца. С удоволствие бих го дарила и с второ дете, ако бременността не беше свързана с толкова много отрицателни страни. Все пак с него сме на едно мнение, че разликата във възрастта между децата не трябва да бъде много голяма."

Прозвището на Кими е "Ледения" заради спокойния му скандинавски характер. Дори преди старт той е невъзмутим и обикновено... спи!

4156145

През 2014 г. Нико Розберг се ожени за приятелката си от детинство Вивиан Сиболд - дизайнер на интериори и собственик на магазини за сладолед в Ибиса. Самият Нико е спортист полиглот, владее немски, италиански, френски, английски и финландски език. Двамата имат дъщеричка - Алая. Себастиан Фетел не е женен, но с приятелката си от гимназията Хана Пратер имат две деца (по-рано пресата ги женеше след всеки негов триумф).

4156146

Даниел Рикардо пък от години се среща с бижутерката Джема Боскович, а Макс Верстапен - с 22-годишната Микаела Алин-Катулински, също потомствен автопилот и посланик на "Ауди".

4156148

4156147

Често забелязват Маркус Ериксон в компанията на Рониа Форнстед - топмодел, представила Швеция на "Мис Вселена" и спечелила титлата "Мис Фотогеничност".

4156150

Мексиканецът Естебан Гутиерес пък сваля руския модел Светлана Костюк.

4156149