Дуци Симонович може да си тръгне от ЦСКА

снимка: sliven-news.com

Дуци Симонович ще го отнесе за безнадеждно закъснялата селекция в ЦСКА и хаотичната подготовка, научи агенция Стандарт Нюз.

 

До дни се очаква "Титан" да подпише присъдата на главния мениджър, който и без това вбеси началството с шумния"допинг гейт". Против Дуци са треньорът Димитър Пенев и щаба му. Сериозен скандал със сърбина в Турция пък имал скаутът Иво Димов. Варненецът е изключително близък до "Титан" и думата му се чува. Твърде вероятно е ЦСКА да изчаква стартът на шампионата с "Черноморец" в Бургас преди да посочи вратата на Дуци Симонович.

 

В същото време "армейците" започнаха картотекирането на новите попълнения. Сред заявката липсваше скандалният Анисе. Според запознати ЦСКА ще държи в шах всичко до петък. Тогава ще изненада всички с начина, по който ще се опита да уреди беглеца от "Черноморец".

 

След днешната контрола с Бдин ще стане ясна съдбата на румънския халф Паун. Пената харесва техничаря, но самият играч ще трябва да се примири с ниска заплата. От "Титан" ще предложат на Паун да се доказва до юни срещу 1500 евро на месец и ако се наложи в състава от лятото да подпише договор при по-добра заплата.

 

За средния българин парите са повече от прилични, но най-скъпите звезди на ЦСКА прибират десеторно. Сряд тях се нарежда и испанецът Томас, който обаче се очертава да бъде готов кондиционно след 2-3 седмици.

 

"Стандарт"