Димитър Пенев определи група от 19 футболисти за Либия

снимка: SPORTA.BG

Наставникът на ЦСКА Димитър Пенев определи група от 19 футболисти, които утре в 11.00 часа ще отлетят за Либия. Както е известно, "червените" получиха покана да участват в празненствата по случай една година от падането на режима на Муамар Кадафи.

 

Бразилската звезда Жуниор Мораеш и новото попълнение Абел Анисе няма да пътуват с отбора, а въпреки, че се очакваше десният бранител Иван Бандаловски да остане в София, националът попадна сред избраниците на Пенев.

 

С останалите ще отлетят и двамата румънци Николае Мушат и Григориан Паун, които ще се опитат да впечатлят ръководството на "червените". Дошлите от Динамо Букурещ състезатели вероятно ще получат предложения за договори, ако се представят добре в предстоящите контроли в Либия.

 

"ЦСКА заминава за Либия утре ( 18.02.) с полет от Терминал 1 на аерогара София в 11:00 часа. Представителният отбор и всички придружаващи го лица трябва да са на летището в 09:45 часа на Терминал 1", се казва в съобщение от "Българска армия".

 

Групата на ЦСКА за турнето в Либия:Райс Мболи, Благой Макенджиев, Мартин Дечев Ангел Грънчов, Пламен Крачунов, Илиас Хадад, Иван Бандаловски, Борис Галчев, Антон Карачанаков, Петър Стоянов, Владо Иванов, Станислав Костов, Станко Йовчев, Адемар, Николай Дюлгеров, Нджонго Присо, Седрик Чуто, Григориан Паун, Николае Мушат.