Sky Sports дава възможност на всеки да стане футболист на Барселона

Любопитна новина се появи в Sky Sports днес в последния ден на зимния трансферен прозорец. Медийният гигант дава възможност на всеки свой потребител да се превърне в звезда.

 

"Новината" представлява текст, в който се казва, че отборът на Барселона е привлякъл даден футболист за рекордната сума от 83 милиона английски лири, плюс изказване на Хосеп Гуардиола за качествата му и т.н.

 

Любопитното е, че всеки потребител може по свое усмотрение да смени името на футболиста, който Барселона за "закупили", като напише името му в сложено за целта поле горе вдясно от информацията.

 

Така, в зависимост от написаното име, се променя заглавието, както и текста на новината. Освен това промяна търпи и видеото към статията, като в него също се отразява смяната на имената.

 

Всеки, който иска да се възползва от възможността да види името си или това на свой приятел, или на известен футболист на страниците на Sky Sports може да го направи ТУК>>

 

В случая екипът на Sporta.bg е сложил името на неофициалния победител в анкетата за Футболист на България за 2011 г. - премиерът Бойко Борисов, като се надяваме, че той няма да ни се разсърди за това.