Феновете на Спартак (Варна) организират протест

снимка: ole-bg.com

Феновете на Спартак (Варна), които са недоволни от управлението на сегашните ръководители на, организират офанзива за предстоящото домакинство на Несебър, съобщава порталът ole-bg.


Привържениците на "соколите", които не припознават Спартак 1918 за своя любим Спартак (Варна), ще протестират срещу ръководството, като най-вероятно отново ще разпънат лозунги, както по време на мача с Ботев (Пловдив).


Очаква се стотици варненци да подкрепят инициативата на агитката. На мача те ще разпънат чисто новото си 12 метрово протестно знаме, на което е изписано "СПАРТАК ВАРНА - ТОВА СМЕ НИЕ", подчертавайки ясно, че докато това ръководство води отбора подкрепа няма да има.


Феновете се организират във Фейсбук, като на страницата на "соколите" в социалната мрежа се призовават всички, които обичат Спартак (Варна), да се присъединят към протеста на мача с Несебър.


От няколко дни в интернет се върти и агитационен клип, приканващ всички фенове заедно да изразят позицията си на стадиона. Мачът с Несебър е на 3 март(събота) от 14:00 на стадион "Спартак".