Марсело отрече за разделение в лагера на Реал

снимка: БТА

Бразилският краен бранител на Реал Мадрид Марсело Виейра категорично отрече написаното в пресата, че в лагера на "кралския клуб" има разделение между испанските и португалоговорящите футболисти на тима.

 

Подобни спекулации отново изплуваха след поражението с 1:2 от Барселона в първи 1/4-финал от Купата на Краля, а Marca дори съобщи за сблъсък между наставника Жозе Моуриньо и капитана Икер Касияс на тренировъчното игрище. Поне според публикациите в пресата, испанците в съблекалнята на Реал смятат, че португалоговорящите им колеги се ползват с преференции от Жозе.

 

След като първо Икер Касияс отрече да е имал конфронтация със своя треньор, слуховете за разделение бяха отречени и от "другия лагер" в лицето на Марсело.

 

"Вече показахме, че сме по-обединени от всякога", коментира "кариоката". "Няма никакво разделение в отбора. Доказахме, че сме колектив, като стоим твърдо зад треньора.

 

Попитан относно предстоящия реванш с Барселона на "Камп Ноу", където Реал Мадрид ще трябва задължително да търси голове във вратата на каталунците, Марсело бе категоричен: "Ще се борим до смърт".