Уейн Рууни за Пепе: Какъв идиот!

Звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни нарече „идиот" защитника на Реал Мадрид Пепе, който опита да настъпи по ръката Лионел Меси от Барселона в четвъртфинал от Купата на краля снощи.

 

Пепе настъпи нарочно Меси, докато аржентинецът бе на земята, но съдията не видя ситуацията и играчът на „белия балет" не получи картон.

 

Рууни, който също често не крие емоциите си на терена, бе от първите, които заклеймиха късия фитил на португалския национал в twitter.

 

„Пепе. Какъв идиот. Понякога хората могат да те изкарат извън нерви."

 

След като по-късно Меси изведе Ерик Абидал за победния гол в срещата, Рууни добави: „Хаха. Така му се пада на Пепе."

 

Съотборникът на Рууни в националния отбор на Англия също прибегна до социалните мрежи за да изрази разочарованието си: „Много слабо от Пепе!"

 

Халфът на Арсенал обаче остана много впечатлен от играта на Андрес Иниеста от Барселона.

 

„Иниеста е най-добрият полузащитник в света по мое мнение! Как минава покрай противниковите играчи! Напомня ми на Газа (Пол Гаскойн)."

 

Междувременно Джоуи Бартън, друг англичанин с чепат характер, бе по-очарован от колегите на Иниеста в халфовата линия.

 

„Колко добър е Шави?", пита играчът на КПР в twitter. "Главата му се върти през цялото време. Не съм виждал по-добър от това момче...."

 

Бартън не успя да се сдържи обаче и да провокира реакция от потребителите в социалната мрежа, като добави: „Според мен Пол Скоулс беше много добър, но не колкото Шави. Сега всички пристрастни фенове на Манчестър Юнайтед ще се побъркат, но преди да започнете, тъпаци, всички можете ** ** *****!"