Нападателят Симеон Златев ще премине проби в Локомотив (София)

снимка: Булфото

Нападателят Симеон Златев, който през есента игра за Нефтохимик (Бургас), от утре ще се включи в тренировките на Локомотив (София), научи БТА. Златев ще изкара пробен период, в който ще се опита да впечатли треньора на "червено-черните" Антон Велков.

 

Реално за Златев това ще бъде завръщане в "Надежда", тъй като макар и от Бургас, той е юноша на столичния Локомотив. През 2005-а година обаче той подписва с Нефтохимик, вместо с Локомотив. В момента е на 23 години, а освен това е играл за Сливен, Несебър и арменските клубове Бананц (Ереван) и Импулс (Дилижан).

 

Финансовата криза остави Локомотив само с 11 души с професионални договори, след като точно толкова разтрогнаха през зимата контрактите си.

 

В "Надежда" броят за сигурни нови попълнения седем футболисти, като това са нападателите Владимир Манчев и Стойчо Младенов-младши, Юлиян Петков, който идва от Калиакра, както и четирима играчи от Черноморец (Поморие) - защитниците Костадин Велков, Мирослав Коев и Мартин Димитров, както и Андрей Атанасов, който е нападател.

 

Нито един от тях обаче все още не е подписал договор. Очакват се в "Надежда" да дойдат и няколко играчи от Б и В групите, които ще изкарат проби.