И Милан, и Интер преговарят активно за Карлос Тевес

снимка: БТА

Двата италиански колоса Интер и Милан се напреварват в преговорите за трансфер на низвергнатия от Манчестър Сити Карлос Тевес.

 

След като по-рано през деня медиите в Италия разкриха новината, че изпълнителният директор на „нерадзурите" Марко Бранка е пристигнал в Лондон, за да договаря условията по преминаването на Карлито на „Джузепе Меаца", сега Gazzetta dello Sport излезе с по-любопитна информация.

 

Докато Бранка е в английската столица и разговаря с директорите на Сити, вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани е намерил още по-удачен начин да примами Тевес в редиците на „росонерите" - шефът на италианския шампион си е уговорил лична среща с нападателя и неговия мениджър Киа Йорабкиан в Рио де Жанейрно.

 

Също така тримата ще проведат видео разговор с директорите на лидера в Премиършип, за да избистрят условията по евентуалния трансфер.

 

Към момента нито една от италианските или английските медии не се ангажира да разкрие повече детайли около преговорите, които придобиват формата на триъгълник.

 

Самият мениджър на Манчестър Сити Роберто Манчини бе споделил пред журналисти, че Карлос Тевес е обект на интерес от страна на „два или три италиански отбора, един френски и още един клуб".

 

Според източници от Острова става въпрос за Интер, Милан, Ювентус, Пари-Сен Жермен и Малага.