Юве прибира отритнатия Уилшър

снимка: twitter.com

Ювентус изненадващо се намеси в битката за подписа на национала на Англия Джак Уилшър. Халфът е собственост на Арсенал, но не попада в плановете на Арсен Венгер за настоящия сезон. "Старата госпожа" трябва да пребори Рома, Милан, Сампдория и Нюкасъл, които също искат да приберат отритнатия от "Емирейтс" полузащитник.

Уилшър прекара целия минал сезон под наем в Борнемут, където изигра 27 мача във всички турнири, но през голяма част от сезона отново бе преследван от познатите си контузии. Именно те са причината халфът да провали кариерата си в Арсенал. Той бе считан за един от основните играчи, около които ще се гради бъдещето на лондонския клуб, но постоянните травми не му позволяват да играе никак често.

Арсен Венгер все пак опита да му даде шанс и вчера той игра за резервите на "артилеристите". Англичанинът помогна за обрата срещу Дарби Каунти и тимът му спечели с 3:2, като Уилшър не се представи никак лошо. Изглежда обаче място в първия състав за него няма да има и Юве ще сложи милионите на масата, за да прибере Уилшър и да възроди кариерата му.