Роси смутен от кондицията в Левски, ще ги мъчи с лагер

снимка: фейсбук

Въпреки победата на Левски над Дунав с 2:0 треньорът на "сините" Делио Роси не е никак доволен от кондиционното състояние на отбора. Италианският специалист е изразил недоумението си от слабата предсезонна подготовка на Левски, пише "Тема спорт". Затова той обмисля интересен ход, с който да вдигне физическото ниво на футболистите си.

Тъй като след 7-ия кръг на първенството има почивка, в която ще се играят мачове на националните отбори, то Роси ще използва този период за тежки физически тренировки. Почивка в Левски няма да има, а тимът ще се подготвя усилено, за да може да се изправи срещу Лудогорец на 6 септември в отложен мач от първия кръг. Най-вероятно в седмицата преди двубоя италианецът ще заведе отбора си на лагер.

Роси не желае да започва с физическите натоварвания още сега, защото предстоят гостуване на Пирин и домакинство на Славия, а той няма намерение играчите му да бъдат изтощени за тежките битки. Затова той набляга на тактиката, а после ще повиши нивото и на кондиционното състояние на играчите си. 

Иначе той е информирал ръководството на "сините", че се нуждае от още трима играчи - централен защитник, дефанзивен халф и крило. Той трябва да прецени качествата и на каращия проби бразилец Жеан Патрик, за да реши дали той остава на "Герена".