Тиаго гори от желание за първото Вечно дерби

снимка: cska.bg

Новото попълнение на ЦСКА Тиаго Родригес сподели пред клубния сайт на "армейците", че няма търпение да се впусне в първото си "Вечно дерби" с Левски. Той поздрави феновете на "червените" за огромната подкрепа и заяви, че го карат да се чувства като в Португалия.

"Избрах ЦСКА, защото това е най-големият клуб в България. Всичко е фантастично, поздравявам феновете, с тяхната подкрепа се чувстваме силни", заяви Тиаго.

"Най-добрият момент във футболната ми кариера до момента бе с Витория Гимараеш, когато взехме Купата през 2013 година. Това бе първата купа за Витория в цялата им история. Емоцията бе огромна, не само за феновете ни, а и за целия отбор, за града", сподели халфът на "червените".

"Рубен и Симао ми разказаха за дербито с Левски. Във всеки шампионат има подобни съперничества, винаги е удоволствие да си част от такива мачове и да покажеш най-доброто, на което си способен", добави още футболистът.

Халфът прави невероятен дебютен сезон до момента, като вкара в два поредни мача за "армейците" - срещу пловдивските Ботев и Локомотив.