Каранга не пести думи, обеща титла за 70-годишнината на ЦСКА

снимка: фейсбук

Голмайсторът на ЦСКА Фернандо Каранга даде интервю за клубната телевизия на "армейците", в което заяви, че целта този сезон е да бъде спечелена шампионската титла. Бразилският нападател е доволен от новите попълнения в тима, но смята, че им трябва още малко време за адаптация, за да разкрият истинския си потенциал и да поведат ЦСКА към титлата в първенството.

"Мисля, че когато започнем да реализираме положенията си, няма да имаме проблеми. Нужно ни е още малко време, за да се сработим. Няма място за притеснения. Всичко ще си дойде на мястото. Миналата година започнахме далеч по-добре сезона, отколкото го завършихме. Сега продължаваме по този начин, по който завършихме миналия сезон", сподели нападателят. 

"Мисля, че ако всички даваме максимума от себе си - и тези, които играят, и тези, които не са на терена, нещата ще си дойдат на мястото и отборът ще започне да печели мачовете си. Новите попълнения определено са добри футболисти, но и на тях им е нужно време, за да се адаптират към обстановката. При всички положения обаче са класни попълнения”, заяви Каранга. 

Запитан за влиянието си в отбора и целта на ЦСКА през този сезон, бразилецът бе категоричен: "Не обичам да говоря за головата си сметка. Най-важното е да се раздавам на терена и да помагам на отбора. Разбира се, всички ние искаме да спечелим титлата и да зарадваме феновете за 70-годишния юбилей. Това не е само моя цел, а на всички нас, които сме част от отбора. Ще направим всичко по силите си, за да станем шампиони", обеща Фернандо Каранга.