CR7 обърна палачинката: Вижте какво е бъдещето му

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо обяви голямата новина за бъдещето си. Португалецът сложи точка на всички версии, въртящи се из медийното пространство през последните месеци, и обяви, че остава играч на "кралския клуб". Това той направи пред испанския вестник "Марка" в последните дни от дългата си ваканция.

"Беше чудесно тази година да спечеля най-важните трофеи с моя клуб. Чудесно е да печеля индивидуални трофеи, ще бъде прекрасно да го направя отново", сподели португалската суперзвезда.

"Трябва да работиш здраво година след година. Аз ще продължа да го правя, защото футболът е моят живот, моята страст", заяви третият капитан на Реал.

Цялата суматоха около Кристиано и неговото евентуално напускане бе подпалена от недоволството му към властите в Испания, които го погнаха за укриване на данъци. Той не се чувстваше подкрепян от президента на Реал Флорентино Перес и бе сигурен в решението си да напусне "Сантяго Бернабеу". Сега обаче е размислил и ще продължи да носи бялата фланелка, с която спечели три пъти Шампионската лига.