Ивайло Петев е на стендбай за ЦСКА, сменя Белчев

Ивайло Петев е вероятният нов треньор на ЦСКА-София. Това твърди сайтът offnews. Инфото идва от мениджъри, които работят с родни клубове.

Те са потърсили Петев за свои клиенти. От обкръжението на Петев обаче им било отговорено, че юношата на Литекс чака развитие на ситуацията на стадион "Българска армия". Твърде вероятно е идния понеделник там да се разделят със Стамен Белчев.

Тимът на Гриша Ганчев тръгна зле в първенството, като взе 1 точка  от "гостуване" на Славия в Борисовата градина и домакинство с резервите на Лудогорец. От клуба се кълнат, че Стамен е сигурен на поста си. Но ако ЦСКА-София не победи вдъхновения тим на Ботев в Коматево, никой не дава гаранция.

Вярно, тимът не играе в турнирите, но феновете открито недоволстват срещу потресаващата гледка в два поредни мача. Оправданията със съдии, БФС и различни мафии вече не вървят дори сред най-крайните запалянковци.

Ганчев и Петев са стари познати. Ивайло беше твърд титуляр в първия шампионски тим на Литекс. След като беше уволнен от Лудогорец, спецът от Баховица отказа няколко пъти да се върне в Ловеч.Сега обаче предизвикателството е по-сериозна. Ивайло има апартамент в София. Плюс това поне няма съмнение, че като малък е бил цесекар. Точно заради това го съблякоха на "Герена".

Петев работи за последно в Динамо Загреб, но беше уволнен изненадващо преди няколко дни. Явно българинът не успя да се справи със звездите в съблекалнята.