Чичо Гошо твърд: Беер Шева са сила, но можем да ги бием

снимка: ludogorets.com

Старши треньорът на българския шампион Лудогорец Георги Дерменджиев показа добро настроение преди заминаването на "орлите" за Израел. Там в сряда от 20:00 часа те ще изиграят първия мач от третия предварителен кръг за влизане в групите на Шампионска лига. Противник на българския тим е местния Апоел (Беер Шева).

Дерменджиев смята, че "зелените" ги очакват два много тежки мача, тъй като израелците играят футбол, който много наподобява този на Лудогорец. Все пак специалистът смята, че неговият тим е по-класният и ще продължи към следващата фаза.

“Очакват ни изключително тежки два мача с Апоел. Ще направим всичко възможно, за да се представим по най-добрия начин и да играем плейоф в Шампионската лига. Запознахме се доста добре с качествата на Апоел. Израелският клуб практикува близък до нашия стил на игра. Мисля, че сме равностойни съперници. Предстоят ни мачове на надлъгване, а зрителите ще останат доволни от видяното. Лудогорец има достатъчно добра рутина, за да се адаптира спрямо Апоел. Смятам, че сме в добра форма. Искам само да се продължи по този начин и да няма контузии”, сподели Дерменджиев при заминаването на отбора.