Само в Sporta.bg! Евреите от Бейтар станаха за смях заради тоалетна хартия

Бейтар (Йерусалим) снощи бе попилян от Ботев и изпратен към Израел съсипан. Пловдивчани разбиха с 4:0 гостите във втория кръг на Лига Европа и накараха вирнатите им преди мача носове да клюмнат. 

Специалният пратеник на Sporta.bg в Бургас предаде прелюбопитни случки от "Лазур", така че инфото, което предоставихме на читателите ни бе най-актуално и разнообразно.

За след срещата оставихме дивите скандали, които гостите от Обетованата земя вдигнаха на домакините. За какво иде реч...

Още с пристигането си за официална тренировка на "Лазур" - от лагера на Бейтар побъркаха служителите на китния стадион край морето. Те се разлютиха, защото в съблекалнята им имало "едва 5 рула тоалетна хартия, вместо поне 10". Другата серизона претенция на йерусалимци бе да им бъде осигурено варено кафе. На стадиона имаше всевъзможни видове кафе, но точно варено - не. Това отключи вълна от обиди от страна на израелците към ошашавените домакини. 

Евреите имаха и куп други щения, които подхождат повече на рок-звезди, а не на доста посредствен футболен тим, какъвто гостите показаха, че са по време на срещата от Лига Европа.

Високомерното поведение на Бейтар продължи и в деня на мача. Звездата Йоси Бенаюн на няколко пъти грубо отказа да дава автографи и да се снима с фенове, които бяха дошли в Бургас, специално заради него. 

Един от масажистите на Бейтар пък си позволи да счупи климатик на стадиона, след което заяви, че машината е била повредена преди неговата намеса. 

Така или иначе - накрая израелците и техните над 1000 фена напуснаха "Лазур" разочаровани, а номерца вече ще могат да въртят само в родината си, защото евроучатсието им бе грубо спряно от негостоприемния Ботев.