Код жълто в Бургас! Бултрасите с инвазия на плажа от ранни зори

галерия:

Над 12 000 фенове на Ботев ще пътуват днес до Бургас, за да подкрепят любимия си тим в реванша срещу Партизани в Лига Европа довечера от 20:00 часа на стадион "Лазур". Привържениците в голямата си част са планували летните си отпуски, така че да са на морето именно за мачовете на "канарчетата" в евротурнирите.

Sporta.bg видя, че доста от нетърпеливите фенове заляха Бургас още от ранни зори. Плажът в града, особено Северният, където има доста капанчета, вече е окупиран от жълто-черни кърпи, шалове и фланелки. Известно е, че съдържателите на кръчмета до плажа всяка година палят свещи Ботев да се класира за Европа. Причината е ясна - запалянковците на клуба правят страхотен оборот, а освен това не създават проблеми и не щадят бакшиши.

Мощни скандирания на ултрасите огласят брега от изгрев слънце днес, а заведенията вчера цял ден се подготвяха с допълнителни количества бира, за да смогнат на пловдивската инвазия.

Полицията пък е на крак, за да не допусне инциденти и да предотврати планувания бой между най-твърдите ядра на агитките на Ботев и Партизани.

4167011

4167012